Sprite - KLAR TIL NYE EVENTYR

Sprite campingvogne har et moderne og tidløst udseende, og et meget højt sikkerhedsudstyrs niveau, samt det mest omfattende standardudstyr man kan tænke sig. Vognen fastholder sin værdi i mange år frem, hvilket giver dig tryghed i din beslutning om valg af campingvogn.

Sprite modellerne er af de bedst udstyrede vogne på markedet og har både udvendigt og indvendigt unikt design.

Sprite Basecamp
Sprite Basecamp er en spændende sporty, sjov og stilfuld kompakt crossover campingvogn. Det er den perfekte campingvogn at bruge som base til dine fritidsaktiviteter. Med sin kompakte størrelse og egnvægt på under 900 kg, kan Basecamp også trækkes af mindre biler. Basecamp er til dig, der godt kan lide en aktiv udendørs livsstil og til dig, der ønsker at få mest muligt ud af din fritid og kommer lidt væk fra din travle hverdag. Sprite Basecamp er hurtig og nem at sætte op og pakke ud. Basecamp er en anderledes campingvogn med indgang i bagenden, der giver rig mulighed for trekking folket og campister, der kan lide at bevæge sig rundt at medbringe cykler osv. inde i vognen. 

Sprite Mondial
Det flotte exteriør på denne serie, giver helt nye farvespil og smarte sportslige detaljer. Det moderne lyse interiør med lyse og hvide møbler, giver vognen en helt ny rumfølelse og tilfører Mondial-serien masser af lys.

Opvarmning og isolering er i den højeste klasse 3, hvilket vil sige, at der f.eks ved -15 graders udendørstemperatur stadig opnås 20 grader indenfor. Hver kvadratmeter er udnyttet maksimalt og giver god plads, så alle har det godt.

Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link