Med en Camp-let kan du og din familie være i nærkontakt med naturen, uden at I skal undvære køkken og en behagelig seng at sove i. Det store opholdsrum har plads til hele jeres familie og jeres bagage.

En Camp-let er let at sætte op og kræver meget lidt af din tid. Isabella Camp-let er kompakt, når den er slået/foldet sammen og rummelig når den er slået op.
Isabella Camp-let er kompakt, manøvredygtig og aerodynamisk, og støddæmperene under teltvognen gør at du næsten ikke mærker at du kører med anhænger. Den lave vægt på 250 kg gør at en Camp-let kan trækkes af selv den mindste bil.
Fra 2019 kan du vælge imellem to Camp-let modeller - Dream og Passion.
Dream:
Camp-let Dream har et godt indeklima med ventilation ved både sovekabine, køkken og i sidevindue. Du kan udvide pladsen ved at tilkøbe et annex.
  • Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavl kan lynes helt ud eller nedfældes over garderobestang.
  • Specielle detaljer: God ventilation. Nyt alufælg-design. Nye hjulskærme.
  • Leveres standard med: Kappe med lommer (grå). Kuffertrum (sort). 1 stk. verandastang. Sovekabiner. Madrasser. Collage Blue gardiner. Garderobestang.
  • Dream ekstraudstyr til montering: Annex Sand. Solsejl Living plus Sand + front. Monterbart gulv med klæbebånd.

Video med Isabella Camp-let Dream

Passion:

Du får et nyt design, nye farver og et mere råt og nordisk udtryk med den nye Isabella Camp-let Passion. Passion er kompakt og rummelig, den er let at sætte op og du har masser af plads til familien og bagage. 
  • Aftagelige/nedfældbare dele: Front og gavle kan lynes helt ud, eller nedfældes over garderobestang.
  • Specielle detaljer: Fast monteret udhæng. God ventilation. Ny afrundet form af teltet. Nyt alufælg-design. Nye hjulskærme.
  • Leveres standard med: Kappe med lommer (net). Kuffertrum lukket samt åbent kuffertrum med direkte adgang til opbevaring under vogn. 1 stk. verandastang. Mørke sovekabiner (ekstra rummelige). Mørke madrasser. Integrerede gardiner. Garderobestang.
  • Passion ekstraudstyr til montering: Annex Passion. Køkkensolsejl. Passion solsejl + front til Passion solfejl.

Du kan se Isabella Camp-let Passion i vores udstilling.

 

Camp-let fordele

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

Ekstern link
Billedgalleri
Ekstern link